Bugün, 27 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP Balıkesir İl Başkanı Erol'dan Mirza'ya ziyaret

CHP Balıkesir İl Başkanı Erol

CHP Balıkesir İl Başkanı Mete Erol ve yönetim kurulu üyeleri Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı ziyaret etti

CHP Balıkesir İl Başkanı Mete Erol ve yönetim kurulu üyeleri Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret etti
CHP Balıkesir İl eski Başkanı Muzaffer Mavuk’un istifasından sonra İl Başkanlığı’na atanan Mete Erol ve yönetim kurulu üyeleri Şener Şenöz, Hakverdi Buğutekin, Ufuk Kaçmaz, Vahit Ak geldikleri Bandırma’da Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret ettiler.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, belediye hizmetleri ve yaklaşan genel seçimler öncesi siyasi çalışmalar değerlendirildi.
CHP İl Başkanı Erol, “Haziran ayında yapılacak olan seçimler ülkemiz ve geleceğimiz açısından son derece önem taşıyor. Seçimler öncesinde ilçelerimizi dolaşıp parti örgütlerimizle, belediye başkanlarımızla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Seçimlerde başta İl Başkanlığı olmak üzere tüm örgüte önemli görevler düşüyor.” dedi.
Ziyaret nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Mirza, İl Başkanı Erol ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi.
İl Başkanı Mete Erol’a belediye olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Mirza, “2015 seçimleri ülkemiz olduğu kadar, kentimiz için de çok önemli. Geçtiğimiz yıl ilçemizde yakaladığımız başarıyı, aynı kararlılık ve azimle Haziran seçimlerinde de yakalayacağımıza inanıyorum. Halkımızın vereceği karar, çağdaş bir kent olma yolunda attığımız her adımı etkileyecek. Bunun için bizim de yerel yönetim olarak ilçe örgütümüzle birlik ve dayanışma içerisinde çok çalışmamız gerekiyor.” diyerek sözle rine ekledi.



  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli